Välkommen till Astrid Lindgrens Vimmerby

Det finns få platser där svensk kulturhistoria, en stark lokal mattradition och lekfulla mötesomgivningar strålar samman som de gör i Astrid Lindgrens Vimmerby. Här på platsen där Astrid Lindgren växte upp hittar du ett inspirerande och annorlunda ställe för att samla kollegor, vänner eller samarbetspartners. På samma sätt som många av Astrids berättelser har sitt ursprung just här, får ni också möjlighet att hitta inspiration till att skriva era egna nya kapitel. Medan vi tar hand om allt runtomkring.

Plats att diskutera stort och smått

Hos oss finner du en plats för kunskap, inspiration, upplevelser, och god mat. Lägg dessutom till en unik övernattning i vårt nybyggda boende Den lilla staden precis intill konferensanläggningen i Astrid Lindgrens Värld. Våra lokaler passar alltifrån det mindre lunchmötet till heldagskonferenser med övernattning.

Den lilla staden

Här bor du bekvämt bland bakgatorna och torgen där det finns plats för lek och samvaro. Du bor i en öppen planlösning och har eget badrum och kök. Husen är ritade med inspiration från det tidiga 1900-talets Vimmerby – förebilden till småstaden i många av Astrid Lindgrens böcker, från Pippi Långstrump till Mästerdetektiven Blomkvist. ”Storgatan och Lillgatan, det var vad som fanns, och så Stora Torget. Resten var bara små kullerstensbelagda, backiga gränder och gatstumpar…”

Läs mer om vårt boende

Kontakta oss

Om du har frågor så är du välkommen att mejla oss på: moten@astridlindgrensvimmerby.se
eller ringa kundservice på 0492-798 08.

Varmt välkomna till oss i Vimmerby!

Flaskpost

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt