Biljetter och priser

Astrid Lindgrens Värld är öppet dagligen från den 17 maj till den 18 augusti. Dessutom har vi öppet vissa sensommarhelger samt under Höstlovet. Entrébiljetterna gäller valfri dag under den säsong du köper biljett till. Du bestämmer alltså själva vilken/vilka dag. Om du har 2 eller 3-dagars biljetter gäller biljetten 2 eller 3 dagar i följd.

Köp biljett

Bra att känna till

Du behöver inte förboka ditt besök till en speciell dag, men vi ser gärna att du köpt biljetter före ditt besök, för att få så bra upplevelse på plats som möjligt.

Om du under ditt besök inser att du vill stanna en till dag, så uppgraderar vi gärna din biljett till flerdagsbiljett. Biljetten kan uppgraderas i kassan, 13:00-18:00, samma dag som ditt besök. Erbjudandet gäller mot uppvisande av dagens biljett samma dag som ditt besök, du betalar mellanskillnaden / biljett.

Vi erbjuder födelsedagsbiljett till barn, 3-14 år, som fyller år samma dag som sitt besök. Födelsedagsbiljett får du i biljettkassan på plats, mot uppvisande av giltig identitetshandling.

 

25% rabatt på biljett till Astrid Lindgrens Näs

Vi bjuder på 25% av entrékostnaden till Astrid Lindgrens Näs vid uppvisande av biljett till Astrid Lindgrens Värld.

Om Astrid Lindgrens Näs

Flaskpost

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt