searchSymbol

Ta tåget rakt in i sagornas värld!

hero

Barn över hela världen vet att Pippi är världens starkaste flicka och att Emil är busig, men godhjärtad. De vet att Villa Villekulla är ett gult hus med en häst på verandan och att Emil praktiskt taget bor i snickerboa. Här i Astrid Lindgrens Värld, i Vimmerby, Småland, finns allt detta på riktigt. Det var här i trakten Astrid Lindgren växte upp, och det är här hennes sagor lever vidare.

Ta tåget rakt in i sagornas värld!

Att åka tåg tillsammans är både mysigt och miljövänligt. Och väl framme är alla utvilade för en ny spännande resa – för ett besök i Astrid Lindgrens Värld är som att resa genom hennes berättelser, fast på riktigt. Och det bästa av allt är att tåget går ända fram till Astrid Lindgrens Världs egen tågstation.

 

Bo med parken utanför knuten!

Precis utanför grindarna finns det fina och bekväma stugor för hela familjen att sova i. I vår nybyggda ”Den lilla staden” är inget boende det andra likt. Här kan du bo i gamla brukslängor, byhus, bodar, mysiga torp eller varför inte i den ståtliga tvåplansvillan.

Som medlem får du 20% rabatt på boende utvalda datum. Ange rabattkoden vid din boendesökning nedan för att se lediga stugor och hus. Rabattkoden ser du i inloggat läge på mina sidor. 

Erbjudandet gäller på ett begränsat antal boenden mellan 17 maj – 2 juli 2023. Gäller endast på nya bokningar och kan inte kombineras med andra boenderabatter.

 

 


Astrid Lindgrens Värld har öppet alla dagar från 17 maj till 20 augusti, samt höstöppet i september, oktober och november. 

Våra öppettider
FLASKPOST

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

© 2024 Astrid Lindgrens Värld AB. info@astridlindgrensvarld.se, +46 (0)492 798 00. SE-598 85 Vimmerby, Sweden. Org. nr: 556303-3033.