Sommaren fortsätter

Här fortsätter det roliga även när sommaren tar slut. Under fem helger, fredag till söndag, 23/8-25/8, 30/8-1/9, 6/9-8/9, 13-15/9 och 20/9-22/9, så har vi öppet.

Här blir sagan verklighet

Det är runtom i parken de stora ögonblicken uppstår; när barnen får möta, leka och busa med sina favorit karaktär på riktigt. Under sensommarhelgerna så kan du träffa Pippi, Emil, Madicken och Rasmus på luffen och deras vänner och familjer.

Teaterprogram

Varje dag under sensommarhelgerna spelar vi cirka 20 föreställningar i parken. I Katthult gör Emil hyss till pappa Antons förargelse, i Villa Villekulla försöker Kling och Klang få fatt på Pippi Långstrump och där Rasmus på luffen befinner sig så framförs scener ur böckerna. På Junibacken ordnar Madicken en utflykt med Lisabet och på Lilla Scenen kan du varje dag ta del av dans och musik då bland annat Fröken Prysselius stämmer upp till allsång, en numera klassisk programpunkt som kommit att bli mycket uppskattad av både barn och vuxna.

Här får leken ta stor plats

Om det var något som Astrid Lindgren älskade så var det lek och fantasi. I Astrid Lindgrens Värld finns det därför massor av plats för fri lek, som Bullerbyn och lekladan i Katthult, Inte-stöta-marken-banan, Kvarnen, Mattisskogen och Lilla Bråkmakargatan. Och kan du tänka dig roligare platser att leka på än Pippi Långstrumps Villa Villekulla eller de djupa gångarna under Mattisborgen? När det inte pågår någon föreställning är det fritt fram att leka i alla våra miljöer.

Biljetter och priser

Här får leken ta stor plats

Till öppettider och program

Flaskpost

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt