Meny

Barn/Vuxen

Spagetti med köttfärssås
på fläskfärs från Brantestad och riven lagrad ost

90/165: –

 

Varmrökt lax från Vägga rökeri
med kokt potatis från Axelssons i Aby, dillpicklad gurka, rädisa och krämig romsås

105/195: –

 

Örtstekt kycklingbröstfilé från Bjäre
med rostade primörer, bondbönsallad och grön citron- och örtkräm,

95/180: –

 

Kallskuren rostbiff från Bjursund
med vår egen handskurna potatissallad, semitorkade små tomater och syrad rödlök

95/180: –

 

Sallad på ljumna betor och hemost från Brostorp
med örtkokt kornris, picklad morot,
semitorkade små tomater och krämig örtdressing

90/165:-

 

KVÄLLSMENY VILLA LINNÉA 2024 

Spagetti med köttfärssås
på fläskfärs från Brantestad och riven lagrad ost

 

Ugnsbakad torskrygg (MSC-märkt)
 med brynt smör, gröna bönor, gräslöksolja och dillslungad potatis

 

Helstekt kotlettrad från Brantestad
med glaserade morötter, linser, rödvinssås, örtsmör och rostad potatis

 

Rostad blomkål med hemost från Brostorp
med krämig grynotto, smörstekt svamp, picklad rödlök och krasseolja


På buffé: Kvällens dessert

Vuxen: 295 kr
Barn/knatte: 125 kr / 85 kr

Med reservation för ändringar.

Buffé med våra egna pannkakor

Tillbehör: Olika hemlagade sylter och vispad grädde. Vi har även olika allergialternativ, gluten-och laktosfri pannkaka.

Barn: 85 kr
Vuxen: 135 kr
A. Larssons pannkakor har gemensam innergård med A. Larsson bageri så här finns det plats för många gäster, både inomhus och ute på den grönskande innergården.

Hamnmagasinets Meny

Barn/Vuxen

Våra egna köttbullar
 med stuvade makaroner och rivna morötter

85/150: –

 

Hamnmagasinets nystekta fiskpinnar (MSC-märkt)
med kokt potatis, gröna ärtor och citron- och örtkräm

90/165: –

 

Handgjorda potatisbullar
med stekt tärnat fläsk från Brantestad och rårörda lingon

85/150: –

 

Wimmerbykorv från Stensåkra
med Hamnmagasinets egen potatissallad, picklad rödlök och gurksallad

90/150: –

 

Handgjorda potatisbullar
med gotlandslinser, svamp, purjolök, svartkål, äpple och råröda lingon

85/150: –

Meny

Barn/vuxen

Våra egna köttbullar
med redigt potatismos, gräddsås och vår egen lingonsylt

90/165: –

Småländska raggmunkar
med stekt, redigt fläsk från Brantestad gård och Bysalens krösamos*

95/170:-

Bysalens klassiska pytt i panna
på tärnad oxbringa från Bjursund och potatis från Aby
med stekt ägg, inlagda betor och senapskräm

95/180: –

Småländskt isterband från Brantestad gård
med kokt potatis från Aby, lök- och persiljesås, inlagda rödbetor och saltgurka från Kinda

95/170: –

Vegetarisk råraka
med rostade rotfrukter, svamp, linser och Bysalens krösamos*

95/170: –

Sallad på ljumna betor och hemost från Brostorp
med örtkokt kornris, picklad morot,
semitorkade små tomater och krämig örtdressing

90/165: –

*gammal småländsk benämning för lingonsylt

Meny

Barn/Vuxen

Våra egna köttbullar
med redigt potatismos, gräddsås och vår egen lingonsylt

90/165: –

Ugnsbakad kolja (MSC-märkt)
 med kokt potatis från Aby, broccoli, svenska gröna ärtor och krämig citronsås

95/170:-

Stekt kycklingfilé från Bjäre
med rostad potatis från Aby, skysås, tomatsallad
och persiljekräm

95/180: –

Stekt falukorv från Stensåkra Chark
med stuvade makaroner, kokt broccoli och gröna bönor

90/155:-

Stadsmästargårdens växtfärsbiffar
med rostad potatis från Aby, skysås, syrad rödlök och grön örtkräm

90/160: –

Flaskpost

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt