Entrébiljetter

Om ni bokat entrébiljetter till Astrid Lindgrens Värld så får ni dessa mailade till er då bokningen är fullt betald, skriv ut dem och ta med till parken eller visa upp dem i entrén i din telefon. Biljetterna registreras på ankomstdagen men ni väljer själva vilken dag under er vistelse som ni besöker parken. Flerdagarsbiljetter gäller från första besöksdagen och efterföljande dag/dagar.

Till min bokning

Ny entré för dig som bor i hus eller stuga

Från sommaren 2024 erbjuder vi utöver vår huvudentré även en egen ingång speciellt för dig som bor i våra hus och stugor. Om du bokar dina entrébiljetter som tillval i din boendebokning, så får du tillgång till den entrén som ligger i direkt anslutning till Den lilla staden.
Övriga entrébiljetter hänvisas till huvudentrén.

Rabatt på entrépriset till Astrid Lindgrens Näs

Alla som bokar boende eller entrébiljett till Astrid Lindgrens Värld får rabatt på sin entrébiljett till Astrid Lindgrens Näs.

Om du inte redan valt till eller bokat ett boendepaket med inkluderande biljetter till Astrid Lindgrens Värld kan du fortfarande få 25% rabatt på din entrébiljett till Astrid Lindgrens Näs, vid uppvisande av din entrébiljett till Astrid Lindgrens Värld.

Erbjudandet är giltigt under perioden 17 maj- 22 september 2024.

 

Flaskpost

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt