searchSymbol
hero

Helgöppet i Astrid Lindgrens Värld!

Här fortsätter det roliga även när sommaren tar slut. Under fyra helger, fredag till söndag, 25-27/8, 1-3/9, 8-10/9 och 15-17/9, så har vi öppet. Då kan du se när Pippi flyttar in i Villa Villekulla, Emil stoppar huvudet i soppskålen, Rasmus träffar Paradis-Oskar för första gången och se när Karlsson på taket och Lillebror ”filurar” med fröken Bock, sist men inte minst, är hela parken öppen för lek.

Välkommen!

 

Se teaterprogram
image

Plats för lek

Om det var något som Astrid Lindgren älskade så var det lek och fantasi. I Astrid Lindgrens Värld finns det därför massor av plats för fri lek, som Bullerbyn och lekladan i Katthult, Inte-stöta-marken-banan, Kvarnen, Mattisskogen och Lilla Bråkmakargatan. Och kan du tänka dig roligare platser att leka på än Pippi Långstrumps Villa Villekulla eller de djupa gångarna under Mattisborgen? När det inte pågår någon föreställning är det fritt fram att leka i alla våra miljöer.

 

image

FLASKPOST

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

© 2024 Astrid Lindgrens Värld AB. info@astridlindgrensvarld.se, +46 (0)492 798 00. SE-598 85 Vimmerby, Sweden. Org. nr: 556303-3033.