searchSymbol
Astrid Lindgrens Värld har stängt för året | Läs mer här
hero

Planera ditt besök

Vi öppnar parken försiktigt och med omsorg
Den 17 juni är det säsongspremiär för Astrid Lindgrens Värld. Vi längtar verkligen efter att få ta emot dig som gäst!

Men som vi alla vet råder speciella omständigheter just nu. Att öppna en park där flera människor kommer att röra sig innebär att vi måste ta extra stort ansvar för att inte bidra till spridning av coronaviruset.

När inget är sig likt betyder det också att årets öppning blir annorlunda och begränsad. Till en början, i alla fall. Vi kommer att följa de rekommendationer och riktlinjer som Folkhälsomyndigheten har satt upp.

Läs mer här 

image

Bo i anslutning till parken!

Sök ditt boende nedan


image
#vimmerbytillsammans

Det råder oroliga tider i både Sverige och världen. Tillsammans kan vi mildra effekten av coronas framfart i vårt samhälle. Vi på Astrid Lindgrens Värld stöttar våra lokala butiker, caféer och restauranger i Vimmerby. I det här läget behöver vi alla värna om det lokala utbudet, om det ska finnas kvar efter att den här krisen är förbi. Tillsammans håller vi Vimmerby levande!

Läs mer om vad du kan göra i Vimmerby här

appImage

Download our app!

Get more out of your visit in the park and plan your day. You can easily download the app from the App Store or Google Play.

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

logo
© 2020 Astrid Lindgrens Värld AB. info@astridlindgrensvarld.se, +46 (0)492 798 00. Box 198 SE-598 85 Vimmerby, Sweden. Org. nr: 556303-3033.