Faciliteter på området

Servicehus
På området finns ett mindre servicehus med duschrum (dam/herr), toaletter, kök och utedisk samt en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Servicehuset är tillgängligt dygnet runt och ingår i dygnspriset. Tvättstugan är dock tillgänglig mellan kl. 08:00 och 21:30 och bokas via 0492-56 47 70. Tvättmedel finns att köpa i butiken i receptionen.

 

Reception
Ställplatsområdet är obemannat. För att kontakta personal på plats ring 0492-56 47 70 eller besök oss i gästboendet Den lilla staden. Vid akuta ärenden efter receptionens öppettider finns ett journummer att ringa. Receptionens öppettider och journummer hittar på informationsbyggnaden till höger om servicebyggnaden.

 

El
Alla platser är utrustade med elstolpar med CEE uttag 230v/16A vilket tillåter en uttagen effekt på 3600W. Övergångs (EU)adapter finns att köpa i parkens entrékassa eller i gästboendets reception.

 

Brand
Brandsläckare finns utplacerade på området. I området med platsnummer 100–138 finns en separat räddningsinfart. För mer info se områdeskarta.

 

Butik
På andra sidan av Astrid Lindgrens Världs stora huvudparkering ligger vårt gästboende Den lilla staden, med stugor och hus. I receptionsbyggnaden finns en liten butik där du hittar mat, dricka, fika, souvenirer och diverse förnödenheter.

 

Frukost (endast förbokning)
På en av parkens restauranger dukas det varje morgon upp en god och mättande frukostbuffé för våra boendegäster. Du bokar frukosten direkt vid bokningstillfället eller via min bokning fram till två dagar före ankomst. Begränsat antal platser.

 

Grillar
Du får gärna grilla vid din plats men tänk på brandrisken och placera alltid grillen på den grusade ytan. Det är inte tillåtet att använda engångsgrillar på området. Grillkol och tändvätska finns att köpa i butiken i gästboendet Den lilla staden.

 

Gråvatten/Latrin
Vid utfarten finns en tömning- och påfyllnadsstation utrustad med gråvattentömning, både manuell och automatisk latrintömning från CamperClean (ej fasta tankar), samt påfyllnad av färskvatten. Vid servicehuset finns en manuell latrintömning.

 

Hjärtstartare
Det finns en hjärtstartare placerad på informationsbyggnaden till höger om servicebyggnaden.

 

Källsortering
Sopor ska läggas i avsedda kärl. Det finns två källsorteringsstationer på området.

 

Wi-Fi
Området är utrustat med gratis Wi-Fi. Lösenord får du skickat till dig via sms efter incheckning.

Flaskpost

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt