Västervik Resort

På Västervik Resort hittar du den optimala helhetslösningen, massor av olika boenden att välja mellan, härlig mat, aktiviteter för alla åldrar, prima bad och proffsiga kvällsshower. Allt- i- ett, mitt i Smålands vackraste skärgård, med sommarstaden Västervik på gångavstånd och med Astrid Lindgrens Värld på en knapp timmes bilavstånd.

En av Sveriges största camping-resortanläggningar

En fräsch och naturskön minidestination, strax utanför Västerviks stadskärna, som erbjuder boende i stugor, camping, villavagnar, lägenheter och vandrarhem. Här ryms allt du kan önska dig för en trygg och aktiv familjeupplevelse i Västervik, inklusive ohejdat med bad utom- och inomhus, tre temarestauranger, en butik och gratis servicehus – allt för att maxa kvalitetstiden tillsammans. Självklart hittar du även gott om gröna grill-och-chill-platser vid havet.

Boende på Västervik Resort

Stuga, villavagn eller lägenhet?
Blir stuga ditt svar har du inte färre än 166 stycken att välja mellan, i~20 olika kategorier – flera med havstomt. Tillhör du dem som tycker att det mesta var lite bättre förr kommer du att älska de enkla men fräscha vintage-stugorna, med 100% torparcharm. Gratis tillgång till moderna faciliteter har du ändå alltid i våra servicehus. ~I stugspannets andra ände återfinns ett gäng smakfulla hotellstugor – här saknas ingen nutida komfort! Stugbyn är inte klassificerad enligt svensk campingstandard.

Kombinera ditt besök på Astrid Lindgrens värld med boende i skärgårdsstaden Västervik.

Kontakta oss

Västervik Resort AB
593 53 Västervik
0490-258 000
E-post: vastervikresort@vastervik.se

Till Västervik resort

Flaskpost

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt