Hotell Högland

Välkommen till fyrstjärniga Hotell Högland i Nässjö. Vi ligger ca en timmes resväg ifrån Astrid Lindgrens värld och under er färd till eller ifrån åker ni förbi både Mariannelund och Bullerbyn.

Centralt läge

Hotell Högland ligger mitt i Nässjö. Det är nära till en fin stadspark med lekpark, minigolf och vacker natur. Är du shoppingsugen finns det flera butiker runt omkring Hotell Högland.

Våra rum

På hotellet finns 112 renoverade rum, ett flertal familjerum. Rummen är rökfria och utrustade med fri WiFi och ett flertal TV kanaler. Sommartid finns det både lekrum och tipsrunda. Barnens skattkista är klar vid incheckning. Det finns också möjlighet att bada i våra bubbelpooler efter en dag med bus på ALV.

Bra att känna till

Vår restaurang serverar utöver frukost både á la carte och barnmeny. Mellan klockan 18.00-20.00 har vi happy hour priser med 20% på all mat.

Som gäst på hotellet har du även tillgång till vår wellnessavdelning som har bubbelpooler, relaxrum, fotbad, träningslokal, massagestolar och aromabastu.

Det finns ett inomhusgarage mot avgift om du vill ställa in bilen under natten med möjlighet till laddplatser för elbilar. Dessutom en utomhusparkering som är avgiftsfri och i mån av plats.

Receptionen är bemannad och öppen dygnet runt, året om. Varmt välkomna!

Sommarpriser
21/6 till 11/8.
Enkelrum 895:-
Dubbelrum 1290:-
Familjerum 1590:- (Max 2 vuxna 2 barn under 12 år)

Kontakta oss

Hotell Högland
Esplanaden 4
Nässjö
Tel: 0380-131 00
Mejl: info@hogland.se
www.hogland.se

TIll Hotell Högland

Flaskpost

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt