searchSymbol

Fastighetsskötare

Under sitt liv och i sina böcker visade Astrid Lindgren många prov på civilkurage och vikten av allas lika värde. Hon hade ett ärligt och respektfullt förhållningsätt till omvärlden. Och det har vi också här, i hennes värld.

Till företaget Astrid Lindgrens Vimmerby AB, där både teaterparken Astrid Lindgrens värld och besöksmålet Astrid Lindgrens Näs ingår söker vi nu en fastighetsskötare.
Vi letar efter dig som gillar att arbeta praktiskt och har ett stort intresse för teknik. Du är en händig problemlösare som kan ta egna initiativ.
Vi förutsätter att du kan arbeta både självständigt och i team och har lätt för att förstå och ta emot instruktioner för de olika arbetsuppgifterna.
Du behöver vara minst 18 år och ha körkort.
I arbetet ingår driftsskötsel av alla våra anläggningar där såväl gäst- som personalboende ingår. Ibland krävs det enklare reparationer, allt från att byta ett dörrhandtag till att få igång en krånglande kaffemaskin. Periodvis bistår du även vårt park-och renhållningsteam i sophanteringen.               
Stor vikt läggs vid din sociala kompetens men erfarenhet av liknande arbete kan vara meriterande.

Arbetstiderna och anställningsperiod Tjänsten är en heltidstjänst från 20 maj till 21 augusti. Arbetstiderna är varierande under perioden som parken är öppen, då förekommer även helgarbete.
Astrid Lindgrens värld är 2022 öppen från den 20 maj till den 21 augusti.

Lön sätts enligt kollektivavtalet Nöjesavtalet som är en överenskommelse mellan Visita och Hotell & restaurangfacket (HRF).

Sista ansökningsdagen för tjänsten är 15 februari 2022, men intervjuer kan ske löpande.

Läs mer om vårt företag på: astridlindgrensvarld.se
Ansökan görs via hemsidan på astridlindgrensvarld.se

I rekryteringsarbetet för den här tjänsten så har vi i Astrid Lindgrens Värld tagit ställning till externa rekryterings- och marknadsföringskanaler. Vi undanbeder oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons

 

Ansök till tjänsten
NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

logo
© 2022 Astrid Lindgrens Värld AB. info@astridlindgrensvarld.se, +46 (0)492 798 00. Box 198 SE-598 85 Vimmerby, Sweden. Org. nr: 556303-3033.