searchSymbol

Lokalvårdare

Under sitt liv och i sina böcker visade Astrid Lindgren många prov på civilkurage och vikten av allas lika värde. Hon hade ett ärligt och respektfullt förhållningsätt till omvärlden. Och det har vi också här, i hennes värld.
Nu söker vi dig som vill ingå i företaget Astrid Lindgrens Vimmerby lokalvårdsteam.
Ett team vars uppgifter är att hålla teaterparken Astrid Lindgrens värld och besöksmålet Astrid Lindgrens Näs lokaler rena och fräscha. Det innefattar även gästboendet med olika stugor vid Astrid Lindgrens värld.
Vi letar efter dig som gillar att hålla rent och snyggt, kan arbeta både självständigt och i team och som känner stolthet över att få visa upp en trivsam och fräsch park för våra gäster.
Du gillar att arbeta fysiskt och har lätt för att ta emot och förstå instruktioner.
Har du arbetat med likande uppgifter innan så är det meriterande.

Arbetstiderna och anställningsperiod varierar beroende på tjänst. De flesta tjänster är deltid. Astrid Lindgrens värld är 2022 öppen från den 20 maj till den 21 augusti. Astrid Lindgrens Näs 2022 är öppet från den 14 april- 18 september

Lön sätts enligt kollektivavtalet Nöjesavtalet som är en överenskommelse mellan Visita och Hotell & restaurangfacket (HRF).

Sista ansökningsdagen för dessa tjänster är 4 februari 2022, men intervjuer kan ske löpande.

Läs mer om vårt företag på: astridlindgrensvarld.se och astridlindgrensnas.se Ansökan görs via hemsidan på astridlindgrensvarld.se

I rekryteringsarbetet för den här tjänsten så har vi i Astrid Lindgrens Värld tagit ställning till externa rekryterings- och marknadsföringskanaler. Vi undanbeder oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons

Ansök till tjänsten
NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

logo
© 2022 Astrid Lindgrens Värld AB. info@astridlindgrensvarld.se, +46 (0)492 798 00. Box 198 SE-598 85 Vimmerby, Sweden. Org. nr: 556303-3033.