searchSymbol

Teamledare för butik

Vi söker Teamledare till våra butiker för säsongen 2022

Under sitt liv och i sina böcker visade Astrid Lindgren många prov på civilkurage och vikten av allas lika värde. Hon hade ett ärligt och respektfullt förhållningsätt till omvärlden. Och det har vi också här, i hennes värld.

I parken har vi ett 10-tal butiker och lotterier/skicklighetsspel. Vi säljer allt från karameller och hantverk till kläder, böcker och leksaker.

Vi letar efter dig som är utåtriktad, positiv och flexibel. Som på ett glatt och tillmötesgående sätt kan ta hand om och möta våra gäster.

Du är en ledare som tar ansvar, är lyhörd och engagerad, samt ser var din hjälp behövs bäst.
Har du dessutom erfarenhet av arbete i butik med dekoration och exponering av varor så är det meriterande.

Som teamledare förbereder du våra butiker inför säsong. Under själva säsongen ansvarar du för den dagliga arbetsledningen av personal, samt att hålla våra butiker i toppskick med påfyllda varor, skyltning och prismärkning.            

Anställningsperioden är 28 mars-30 september 2022. Arbetstiderna innefattar även helgarbete.
Lön sätts enligt kollektivavtalen Nöjes avtalet som är en överenskommelse mellan Visita och Hotell- & Restaurangfacket (HRF).

Läs mer om vårt företag på: astridlindgrensvarld.se. Ansökan görs via astridlindgrensvarld.se.

 Sista ansökningsdagen är den 1 feb. Intervjuer kommer att ske löpande.

 I rekryteringsarbetet för den här tjänsten så har vi i Astrid Lindgrens Värld tagit ställning till externa rekryterings- och marknadsföringskanaler. Vi undanbeder oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Ansök till tjänsten
NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

logo
© 2022 Astrid Lindgrens Värld AB. info@astridlindgrensvarld.se, +46 (0)492 798 00. Box 198 SE-598 85 Vimmerby, Sweden. Org. nr: 556303-3033.