searchSymbol

Köksbiträden

Teaterparken Astrid Lindgrens Värld och besöksmålet Astrid Lindgrens Näs med bland annat Astrid Lindgrens barndomshem söker nu kökspersonal för sommarsäsongen 2022.

Under sitt liv och i sina böcker visade Astrid Lindgren många prov på civilkurage och vikten av allas lika värde. Hon hade ett ärligt och respektfullt förhållningsätt till omvärlden. Och det har vi också här, i hennes värld.
Går du på en mat- eller restaurangutbildning? Älskar du att vara i köket och vill utvecklas inom kockyrket? Då kan jobbet som köksbiträde hos oss vara något för dig. Vi förutsätter att du har lätt för att samarbeta, gillar att jobba i ett högt tempo och kan hugga i där det behövs i alla tänkbara sysslor som tillhör en restaurangverksamhet. Tillsammans med arbetsgruppen i köket kommer du att laga mat till våra gäster och ge dem en måltid över förväntan. Råvarorna kommer i första hand från våra småländska trakter och vi arbetar med menyer som håller hög kvalité och följer årets säsonger.

Arbetstiderna och anställningsperiod varierar beroende på tjänst och arbetsplats. Astrid Lindgrens värld är 2022 öppen från den 20 maj till den 21 augusti. Astrid Lindgrens Näs 2022 är öppet från den 14 april- 18 september

Lön sätts enligt kollektivavtalen Gröna Riks som är en överenskommelse mellan Visita och Hotell & restaurangfacket (HRF).

Läs mer om vårt företag på: astridlindgrensvarld.se och astridlindgrensnas.se Ansökan görs via hemsidan på astridlindgrensvarld.se

Sista ansökningsdagen för dessa tjänster är 4 februari 2022, men digitala intervjuer kan ske löpande.

I rekryteringsarbetet för den här tjänsten så har vi i Astrid Lindgrens Värld tagit ställning till externa rekryterings- och marknadsföringskanaler. Vi undanbeder oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök till tjänsten
NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

logo
© 2022 Astrid Lindgrens Värld AB. info@astridlindgrensvarld.se, +46 (0)492 798 00. Box 198 SE-598 85 Vimmerby, Sweden. Org. nr: 556303-3033.