searchSymbol
hero

Häst- och djurskötare till säsongen 2022 i Astrid Lindgrens Värld

 

"Jag trodde du var på låtsas, men nu vet jag att du finns på riktigt." – ett besökande barn till Madicken i Astrid Lindgrens Värld

I Astrid Lindgrens Värld kliver besökarna rakt in i sagornas värld och blir direkt en del av den. Här får barnen och deras familjer träffa, prata och leka med karaktärerna från Astrid Lindgrens böcker. Våra besökare får under högsäsong varje dag se berättelserna från de välkända böckerna spelas upp i över 50 olika förställningar. Varje år har parken nästan en halv miljon besökare och det gör oss till Sveriges största utomhusteater och en sagovärld som skapar minnen för livet. Vår målsättning är att levandegöra Astrid Lindgrens författarskap och att arbeta i hennes anda utifrån grundvärderingen att alla människor har samma värde och är lika viktiga. Hos oss har alla en betydelsefull del i att skapa en äkta och genuin upplevelse av Astrid Lindgrens Värld.

Vill du vara med?

I arbetet som djurskötare i Astrid Lindgrens Värld ingår, förutom den vardagliga skötseln av djuren, att du som djurskötare också medverkar vid föreställningarna och ser till att hästarna och de andra djuren är färdiga och på rätt plats vid rätt tid. Du medverkar karaktärsklädd på scen under föreställning och leder, rider, kör eller håller hästarna och övriga djur. 

Vi söker dig som har hästskötarutbildning eller erfarenhet av arbete med hästar. Det är en fördel om du har vana av kallblodsraser och av minigrisar och fåglar.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning tillför verksamheten och välkomnar alla oavsett etnicitet eller kulturell bakgrund.
Uppfyller du de formella kraven är du välkommen att söka till oss!

Anställningsperioderna varierar beroende på vilken tjänst/rollkaraktär, då vi har olika repetitionsperioder. Den längsta perioden sträcker sig från början av mars och alla perioder avslutas den 21 augusti.

Sista ansökningsdag: 21 november 2021
Ansökan fyller du i på vår hemsida www.astridlindgrensvarld.se. Vi tar inte emot några ansökningar via post eller e-post.

Lön: enligt avtal mellan Arbetsgivaralliansen och HRF (Nöjesavtalet).
Intervjuer sker i Astrid Lindgrens Värld, Vimmerby, i mitten på december.

Ansök till tjänsten
NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

logo
© 2021 Astrid Lindgrens Värld AB. info@astridlindgrensvarld.se, +46 (0)492 798 00. Box 198 SE-598 85 Vimmerby, Sweden. Org. nr: 556303-3033.