searchSymbol
Astrid Lindgrens Värld har stängt för året | Läs mer här

Häst- och djurskötare till säsongen 2021 i Astrid Lindgrens Värld

 

 

 "Jag trodde du var på låtsas, men nu vet jag att du finns på riktigt." – ett besökande barn till Madicken i Astrid Lindgrens Värld

 I Astrid Lindgrens Värld kliver besökarna rakt in i sagornas värld och blir direkt en del av den. Här får barnen och deras familjer träffa, prata och leka med karaktärerna från Astrid Lindgrens böcker. Våra besökare får under högsäsong varje dag se berättelserna från de välkända böckerna spelas upp i över 50 olika förställningar. Varje år har parken nästan en halv miljon besökare och det gör oss till Sveriges största utomhusteater och en sagovärld som skapar minnen för livet. Vår målsättning är att levandegöra Astrid Lindgrens författarskap och att arbeta i hennes anda utifrån grundvärderingen att alla människor har samma värde och är lika viktiga. Hos oss har alla en betydelsefull del i att skapa en äkta och genuin upplevelse av Astrid Lindgrens Värld.

Vill du vara med?

I arbetet som häst- och djurskötare i Astrid Lindgrens Värld ingår, förutom den vardagliga skötseln av hästarna och djuren, att du som häst- och djurskötare också medverkar vid föreställningarna och ser till att hästarna och djuren är färdiga och på rätt plats vid rätt tid. Du medverkar även karaktärsklädd på scen och leder, rider, kör eller håller hästarna och övriga djur. 

Vi söker dig som har hästskötarutbildning eller erfarenhet av arbete med hästar. Det är en fördel om du har vana av  arbetshästar och av minigrisar, fåglar och höns.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning tillför verksamheten och välkomnar alla oavsett etnicitet eller kulturell bakgrund.
Uppfyller du de formella kraven är du välkommen att söka till oss!

I dagsläget kan vi inte veta hur framtiden ser ut, på grund av den rådande pandemin (Covid-19) och de följder som den har medfört för företaget. Vi kan därför inte garantera att vi kommer att genomföra en rekryteringsprocess, eller tillsätta nya tjänster inför 2021 år säsong, men vi arbetar med målet att kunna öppna Astrid Lindgrens Värld i maj 2021.
Vi reserverar oss alltså för ändringar vi eventuellt kommer att behöva vidta.

Anställningsperiod: ca 8 april – ca 23 augusti. Anställningstiden och arbetsgraden varierar beroende på tjänst.

Sista ansökningsdag: 7 januari 2021
Ansökan fyller du i på vår hemsida www.astridlindgrensvarld.se. Vi tar inte emot några ansökningar via post eller e-post.

Lön: enligt avtal mellan Arbetsgivaralliansen och HRF (Nöjesavtalet).
Intervjuer sker i Astrid Lindgrens Värld, Vimmerby, i slutet av januari/början av februari.

Eftersom verksamheten inte pågår enligt "normala" förhållanden kan det vara svårt att nå oss och få snabba svar då företaget står under korttidspermittering. Om ni har frågor så besvaras dessa endast genom mejl till nedanstående adress så snart vi kan.

Kontaktperson
Moa Brännlund
Djuransvarig
moa.brannlund@astridlindgrensvarld.se 

Ansök till tjänsten
NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

logo
© 2020 Astrid Lindgrens Värld AB. info@astridlindgrensvarld.se, +46 (0)492 798 00. Box 198 SE-598 85 Vimmerby, Sweden. Org. nr: 556303-3033.