searchSymbol
Astrid Lindgrens Värld har stängt för året | Läs mer här

Astrid Lindgrens Värld söker Skräddare inför säsongen 2021

 

 

 

"Jag trodde du var på låtsas, men nu vet jag att du finns på riktigt." – ett besökande barn till Madicken i Astrid Lindgrens Värld

I Astrid Lindgrens Värld kliver besökarna rakt in i sagornas värld och blir direkt en del av den. Här får barnen och deras familjer träffa, prata och leka med karaktärerna från Astrid Lindgrens böcker. Våra besökare får under högsäsong varje dag se berättelserna från de välkända böckerna spelas upp i över 50 olika förställningar. Varje år har parken en halv miljon besökare och det gör oss till Sveriges största utomhusteater och en sagovärld som skapar minnen för livet. Vår målsättning är att levandegöra Astrid Lindgrens författarskap och att arbeta i hennes anda utifrån grundvärderingen att alla människor har samma värde och är lika viktiga. Hos oss har alla en betydelsefull del i att skapa en äkta och genuin upplevelse av Astrid Lindgrens Värld.

Vill du vara med?

Som rekvisitör arbetar du med rekvisita till alla sagomiljöer som vi har föreställningar i. Du arbetar med det rekvisitaförråd som finns uppbyggt samt nytillverkning, inköp och beställningar.

Under spelperioden (mitten på maj – slutet av augusti) arbetar du med underhåll och reparation av rekvisita samt vissa scenpassningar under föreställningarna. Du ingår i teamet på scen- och rekvisitaavdelningen och är en av två rekvisitörer. Du hjälper till med det som behövs för att hela teamet ska leverera så bra som möjligt.

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet inom området rekvisita/attributmakeri. Vi vill att du klarar av och tycker om att arbeta självständigt, idérikt och handlingskraftigt med många bollar i luften inom ditt konstnärliga arbetsområde. Det är en fördel om du även har erfarenhet och intresse av scenarbete.

B-Körkort är önskvärt men inget krav.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning tillför verksamheten och välkomnar alla oavsett etnicitet eller kulturell bakgrund.
Uppfyller du de formella kraven är du välkommen att söka till oss!

I dagsläget kan vi inte veta hur framtiden ser ut, på grund av den rådande pandemin (Covid-19) och de följder som den har medfört för företaget. Vi kan därför inte garantera att vi kommer att genomföra en rekryteringsprocess, eller tillsätta nya tjänster inför 2021 år säsong, men vi arbetar med målet att kunna öppna Astrid Lindgrens Värld i maj 2021.
Vi reserverar oss alltså för ändringar vi eventuellt kommer att behöva vidta.

Ansökan fyller du i på vår hemsida www.astridlindgrensvarld.se. Vi tar inte emot ansökningar via post eller e-post.

Anställningsperiod: ca början på februari – slutet av augusti 2021
Sista ansökningsdag: 4 september 2020

Lön: enligt avtal mellan teaterförbundet och Svensk Scenkonst.
Intervjuer sker i Astrid Lindgrens Värld, Vimmerby, i november 2020.

Eftersom verksamheten inte pågår enligt "normala" förhållanden kan det vara svårt att nå oss och få snabba svar då företaget står under korttidspermittering. Om ni har frågor så besvaras dessa endast genom mejl till nedanstående adress så snart vi åter är i arbete.

Ansök till tjänsten
NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

logo
© 2020 Astrid Lindgrens Värld AB. info@astridlindgrensvarld.se, +46 (0)492 798 00. Box 198 SE-598 85 Vimmerby, Sweden. Org. nr: 556303-3033.