searchSymbol
Så här arbetar vi för att du skall trivas hos oss

Vi är måna om att du ska känna dig välkommen och väl förberedd för arbetet. Därför börjar vi alltid vår säsong med en introduktionsdag, där presenterar vi företaget och arbetsplatsen lite närmare. Då får du även möjlighet att träffa din arbetsledare och blivande kollegor. Under introduktionen får du chans att se din blivande arbetsplats, samt även en genomgång om hur en vanlig arbetsdag ser ut på just den platsen som du skall jobba på.

Gemenskap både under och efter arbetstid

Att arbeta en säsong hos oss ska innebära mer än bara jobb. Vår personalklubb arrangerar därför i snitt en kostnadsfri aktivitet i veckan. Sådant som har stått på programmet tidigare år är turidning, bowling, vandring, kajakpaddling, klättring, brännboll- och fotbollsturnering och naturligtvis personalfester. Vi ordnar även gemensamma bussresor till Liseberg, Skara sommarland, Kolmården och Gröna lund.

Personalboende

Alla som vi erbjuder jobb, och som inte bor i kommunen, kommer att erbjudas ett förslag på personalboende. Detta innebär att vi ger dig ett alternativ till boende som du hyr av oss under din arbetsperiod. Hyran dras sedan på din lön månad för månad, vi hyr förstås ut till självkostnadspris och nivån styrs av boendetyp. Alla våra boende är i Vimmerby men de kan vara upp till 3,5 km från parken, därför kan det vara bra att ha med sig en cykel.

FLASKPOST

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

© 2024 Astrid Lindgrens Värld AB. info@astridlindgrensvarld.se, +46 (0)492 798 00. SE-598 85 Vimmerby, Sweden. Org. nr: 556303-3033.