searchSymbol

Historier från våra medarbetare

Är du nyfiken om hur det är att jobba på Astrid Lindgrens Värld? Vi ställde frågan och bad våra medarbetare berätta om sina upplevelser att arbeta i parken.

”För att söka skådespelarjobb måste man genomgå audition. Astrid Lindgrens Världs audition är den roligaste jag gjort under 5 år som frilansande. Så mitt tips är att passa på att ha roligt, slappna av, var dig själv och njut, då kommer det vara en rolig dag hur än slutresultatet blir. Skulle det vara så att du inte får jobbet, eller inte ens blir kallad på audition. Sök igen! Antagligen fanns ingen plats för dig i pusslet som är rollbesättningen just det året och, tro mig, det är värt att söka igen.”
Ludvig Ryman, skådespelare

”Det unika med att jobba som skådespelare i Astrid Lindgrens värld är Mötet! Din karaktär fortsätter även att leva efter att applåderna har avtagit. På Astrid Lindgrens värld arbetar vi främst med att möta besökarna med barnet i fokus. Det är roligt, utvecklande och oerhört unikt att komma så nära våra besökare som vi gör. Vi spenderar dessutom våra dagar utomhus och får leka i allt från fantastiska sommardagar till mystiska höstkvällar.”
Amanda Hentunen Rodriguez, skådespelare

”Jag vaknar och går till jobbet med ett leende och får chansen att jobba med fina medarbetare och möjligheten att göra gästers dag i parken lite bättre! Jag väljer att återkomma till Astrid Lindgrens Värld varje sommar för att det är ett underbart fint ställe att kombinera service och nöje, och för alla unika möten. Jag har roligt på jobbet medans jag får serva de gäster som kommer långväga för att få träffa Pippi.”
Anton Fastmarken, värd

”Det bästa med att jobba på Astrid Lindgrens Näs är att man får komma nära och lära känna platsen där allting började. Det är en otrolig plats att få vara på, tillsammans med fantastiska kollegor som man har väldigt roligt ihop med. Att arbetsuppgifterna är varierande och ger utrymme för personlig utveckling är också väldigt bra!”
Therese Gustafsson, receptionist/guide på Astrid Lindgrens Näs

”Det absolut bästa med att jobba på Astrid Lindgrens Värld är glädjen och stämningen i parken. Du möts varje dag av trevliga och positiva kollegor som trivs med sitt arbete. Väl inne i parken träffar du upprymda och nöjda gäster som uppskattar allt som Astrid Lindgrens Värld erbjuder. Kort och enkelt sagt, du blir gladare av att jobba på Astrid Lindgrens Värld.”
Einar Karlsson, parkarbetare

”Det finns massor av roliga och bra saker med att jobba i Astrid Lindgrens värld, men den fantastiska sagomiljön och alla kollegor gör det helt klart till det roligaste sommarjobbet man kan ha!”
Bleona Iberhysaj, restaurangbiträde

FLASKPOST

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

© 2024 Astrid Lindgrens Värld AB. info@astridlindgrensvarld.se, +46 (0)492 798 00. SE-598 85 Vimmerby, Sweden. Org. nr: 556303-3033.