searchSymbol
hero

Information om covid-19

Vi har idag beslutat att skjuta på säsongsöppningen av Astrid Lindgrens Värld.

Regeringens beslut om förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar för fler än 50 personer omfattar Astrid Lindgrens Värld och vi har därför beslutat att skjuta upp säsongsöppningen tillsvidare.

 

När tror ni att ni kommer kunna öppna?

Vi kan i dagsläget inte säga något datum när vi kommer att öppna. Vi följer utvecklingen dag för dag och är bereda att agera utifrån rekommendationer från Regeringen och Folkhälsomyndigheten. Vi hoppas kunna välkomna dig som gäst så snart som möjligt.

 

Hur gör ni med återköp av boendebokningar?

Då vi i dagsläget inte vet när vi kommer att kunna öppna så kommer avbokning med återbetalning av boendebokningar att ske först efter det datum du har beräknad ankomst och ej före den 15 maj.  På grund av hög belastning ber vi dig ha överseende med att det därefter kan dröja 5–10 arbetsdagar innan återbetalning sker. Du som har en boendebokning kommer att informeras mer via mail och sedan kontaktas av vår bokningspersonal närmare din ankomstdag. 

För övriga avbokningar gäller våra ordinarie avbokningsregler. Läs om våra avbokningsregler här. 

   

Hur gör ni med återköp av biljetter?

Du som har köpt biljetter kommer att bli kontaktad via mail efter den 15 maj. Detta gäller i första hand försäsongsbiljetter (15 maj-11 juni).

 

Hur gör ni med återköp av årskort?

Du som årskortsinnehavare är vår trognaste gäst och det är viktigt för oss att du ska vara nöjd. Vi ber därför att få återkomma med hantering av eventuella återköp när vi vet vilket datum vi kommer att kunna öppna.

 

 

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, nyheter och erbjudanden.

Lämna följande fält tomt

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

logo
© 2020 Astrid Lindgrens Värld AB. info@astridlindgrensvarld.se, +46 (0)492 798 00. Box 198 SE-598 85 Vimmerby, Sweden. Org. nr: 556303-3033.