Hyssen fortsätter i höst!

Lek- och promenadöppet i september

Måndag – torsdag, 28-31 augusti, 4-7, 11-14 & 18-21 september , 10.00–15.00.
Måndag – torsdag,  har vi lek- och promenadöppet i parken med fri entré.
Inga karaktärer finns i parken men alla miljöer är öppna för lek. Biografen är öppen och där visas korta smakprover ur Astrid Lindgren-filmer. Från och med den fjärde september, har restaurang Stadsmästargården öppet. Här hittar du förutom dagens lunch även vårt kafésortiment och lättare rätter såsom matiga smörgåsar. Där säljer vi även ett urval av de populäraste produkter som finns i parken.

Helgöppet i september

1-3, 8-10, 15-17, 22-24 september, 10.00–17.00.
Fredagar, lördagar och söndagar i september kan du träffa Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga och Karlsson på taket. Saltkråkan är öppen och redo att ta dig med på en sagoresa till skärgården. Och på Lilla Scenen kan du varje dag ta del av dans och musik då bland annat fröken Prysselius stämmer upp till allsång, en numera klassisk programpunkt som kommit att bli mycket uppskattad av både barn och vuxna. Sist men inte minst, är alla våra miljöer öppna för lek.

Höstlovsöppet

28 oktober – 5 november, 10.00–17.00. 2 – 3 november är det även kvällsöppet, 10.00 – 19.00.
Under höstlovet har vi öppet flera dagar i sträck, då sjuder Astrid Lindgrens Värld av liv igen. Emil, Pippi, Rasmus och Paradis-Oskar är alla här höstlovs- och marknadsdagar. Hela parken är öppen för lek och äventyr. Här finns hantverk, lokala matvaror och underhållning av alla de slag. Under alla dagar bjuder vi en mängd extraarrangemang i parken i tillägg till vårt ordinarie program.

Välkommen till Astrid Lindgrens Värld, en sagolik plats där de mest oväntade sakerna kan hända!