Välkommen till Västervik Resort - i hjärtat av skärgårdsstaden Västervik.

Endast 5 mil från Astrid Lindgrens värld vid kusten hittar du Västervik Resort. Hos oss vaknar du till talldoft och vågkluck och kan bada och fiska så snart andan faller på. Stugor, campingtomter, villlavagnar och vandrarhemsrum stoltserar i en vacker skärgårdsmiljö med både hav och skog runt knuten.

Aktivera dig med Lysses barnklubb, footgolf, golf, luftkuddeland, kajak, äventyrsberg, zipline och mycket mer. Hos oss går du aldrig sysslolös och du kan förvänta dig extra allt!

Vill du uppleva en kittlande badupplevelse erbjuder Upplevelsebadet en häftig miljö med rutschkanor, varma källor, klätterväggar, strömkanal och en minipool för det allra minsta i familjen. För den som vill ta igen sig och bara njuta finns relaxen med ett turkiskt haman, romerskt bad och flera olika bastutyper både inom- och utomhus allt i ett härligt medelhavsklimat.

Våra fräscha restauranger erbjuder allt från svenska sommarklassiker till medelhavsfavoriter och du avnjuter din mat i fantastiska miljöer som för tankarna mot Italien och Spanien mitt i den småländska faunan.

Västervik Resort- semester på riktigt!

Kontakt

Västervik Resort AB, 593 53 Västervik
Lysingsbadet 0490-258 000
Hemsidan: www.lysingsbadet.se
E-post: lysingsbadet@vastervik.se

vrab_logo2017_2